Er Yikyak stadig en ting?
Er Yikyak stadig en ting?

Video: Er Yikyak stadig en ting?

Video: Er Yikyak stadig en ting?
Video: Жареная Курица с картошкой на сковороде / Жаркое по-кавказски 2024, Kan
Anonim

Det Yik Yak app er officielt død

Den anonyme chat-app plejede at være værdsat til $4omillion efter at have rejst mere end $73 millioner i risikovillig kapital. Appen afvikles i slutningen af skoleåret, sagde grundlæggerne, Brooks Buffington og Tyler Droll.

Ligeledes, hvad erstattede Yikyak?

Hviske. Whisper har været omkring ved siden af YikYak i et stykke tid nu, og mens den er ret lig Yik Yak , dets brugerbase består af mennesker fra mange forskellige aldersgrupper. Whisper understøtter også grupper, så du kan oprette grupper til dit universitet og få mere Yik Yak som oplevelse.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er den nye Yik Yak? Synes godt om Yik Yak , Islands er en chat-baseret app bygget specifikt med universitetsstuderende i tankerne. Også gerne YikYak , det er lokationsbaseret, hvilket giver studerende inden for en fem miladius fra campus mulighed for at oprette grupper- eller øer-organiseret efter emner fra sociale begivenheder til lektier.

Ved også, hvorfor er Yik Yak væk?

Yik Yak lanceret i efteråret 2013 og blev hurtigt populær. Fordi det anonyme feed var låst til en lille radius, var universitetsbørn i stand til at kommunikere åbent kun med hinanden om prøvelser og trængsler i livet på campus. Men den apphurtigt gik fra berømt til berygtet.

Hvor meget er Yik Yak værd?

Anonym app Yik Yak , engang vurderet til $400million, solgte angiveligt sine ingeniører til Square for $3million.

Anbefalede: