Hvorfor er Ethernet ikke-deterministisk?
Hvorfor er Ethernet ikke-deterministisk?

Video: Hvorfor er Ethernet ikke-deterministisk?

Video: Hvorfor er Ethernet ikke-deterministisk?
Video: Ethernet Cables, UTP vs STP, Straight vs Crossover, CAT 5,5e,6,7,8 Network Cables 2024, Kan
Anonim

Ethernet , som defineret i IEEE 802.3, er uegnet til strenge industrielle realtidsapplikationer, fordi dens kommunikation er ikke - deterministisk . Dette skyldes definitionen af netværkets medieadgangskontrol (MAC) protokol, som er baseret på Carrier Sense Multiple Access/ Collision Detection (CSMA/CD), se figur 4.

Er Ethernet IP også deterministisk?

EtherNet / IP er et applikationslag, der administreres af ODVA, der sidder oven på de nederste netværkslag. Dette tillader brug af standard netværkshardware. Det applikationslag, det bruger, kaldes CIP (Control and Information Protocol). Disse implementeringer gør deterministisk Ethernet på fabriksgulvet muligt.

På samme måde, hvad gør et netværk deterministisk? Deterministisk netværk er en funktion leveret af en netværk det er primært en best-effort-pakke netværk bestående af broer, routere og/eller MPLS label switche. Det Deterministisk servicekvalitet leveres til flows, der er udpeget som værende kritiske for en realtidsapplikation.

Ved også, hvad er deterministisk kommunikation?

Deterministisk kommunikation netværk er vigtige for alle automationssystemer. Netværk falder efter design i en af to kategorier: deterministisk eller sandsynlighed. EN deterministisk systemet er designet således, at for en given I/O-struktur kan en øvre grænse for opdateringstiden beregnes nøjagtigt.

Hvad er ikke-Ethernet-netværk?

Besvaret 19. nov. 2018 · Forfatteren har 254 svar og 381.4k svarvisninger. Forskellen er enkel - ethernet er en direkte, kablet forbindelse til gatewayen (router, AP) og en ikke - ethernet forbindelse refererer til Wifi-forbindelse, hvor radiosignaler transmitteres gennem luften, så en direkte forbindelse er ikke nødvendig.

Anbefalede: