Hvad er en konstruktør Java?
Hvad er en konstruktør Java?

Video: Hvad er en konstruktør Java?

Video: Hvad er en konstruktør Java?
Video: Java Constructors - Full Tutorial 2024, Kan
Anonim

Konstruktør er en kodeblok, der initialiserer det nyoprettede objekt. EN konstruktør ligner en instansmetode i java men det er ikke en metode, da den ikke har en returtype. Konstruktør har samme navn som klassen og ser sådan ud i en java kode.

Ydermere, hvad menes der med konstruktør i Java?

EN Java konstruktør er en speciel metode, der kaldes, når et objekt instansieres. Med andre ord, når du bruger det nye søgeord. Formålet med en Java konstruktør er at initialisere det nyoprettede objekt, før det bruges. EN Java klasse konstruktør initialiserer forekomster (objekter) af den pågældende klasse.

For det andet, hvad er et eksempel på konstruktør? EN konstruktør påkaldes på tidspunktet for oprettelse af objekt eller instans. Til Eksempel : klasse Nørd {. // A Konstruktør new Geek() {}. } // Vi kan oprette et objekt af ovenstående klasse // ved at bruge nedenstående sætning. Denne udtalelse // kalder ovenfor konstruktør.

Ligeledes, hvad er konstruktør i Java med eksempel?

En konstruktør er en speciel metode, der bruges til at initialisere en nyoprettet objekt og kaldes lige efter hukommelsen er allokeret til objekt . Det kan bruges til at initialisere objekterne til ønskede værdier eller standardværdier på tidspunktet for objekt skabelse.

Hvad er standardkonstruktør i Java?

I begge Java og C#, en " standard konstruktør " henviser til et nullarum konstruktør der genereres automatisk af compileren, hvis nej konstruktører er defineret for klassen. En programmør-defineret konstruktør der ikke tager nogen parametre kaldes også en standard konstruktør i C#, men ikke i Java.

Anbefalede: