Hvad er pragmatisk ræsonnement?
Hvad er pragmatisk ræsonnement?

Video: Hvad er pragmatisk ræsonnement?

Video: Hvad er pragmatisk ræsonnement?
Video: Hvad er praksisfællesskaber? 2024, Kan
Anonim

Pragmatisk ræsonnement er defineret som processen med at finde den/de tilsigtede betydning(er) af det givne, og det foreslås, at dette svarer til processen med at udlede den eller de passende kontekster, hvori det givne skal fortolkes.

Også at vide er, hvad er pragmatisk klinisk ræsonnement?

Klinisk ræsonnement i ergoterapi: en integrerende gennemgang. Disse er mærket pragmatisk ræsonnement og foreslås at være en integreret del af klinisk ræsonnement . Pragmatisk ræsonnement overvejer spørgsmål som refusion, terapeuters færdigheder og tilgængelighed af udstyr.

På samme måde, hvad er narrativ ræsonnement? Narrativ ræsonnement er den proces, hvorigennem ergoterapeuter giver mening om menneskers særlige forhold, fremadrettet forestiller sig effekten af sygdom, handicap eller arbejdsbetingede præstationsproblemer på deres dagligdag og skaber en samarbejdshistorie, som vi sammen skaber i interventionen.

Tilsvarende, hvad er pragmatisk ræsonnementskema?

Definition. Pragmatiske ræsonnementskemaer er sprogligt baseret kontekstuelle skemaer der har en underliggende struktur, der er bestemt af folks fortolkninger af klasser af begivenheder. Denne struktur bestemmer den slags slutninger, som folk drager med forskellige skemaer svarende til forskellige logiske mønstre

Hvad er proceduremæssigt ræsonnement?

Terapeuter menes at bruge tre forskellige typer af ræsonnement ved løsning af problemer i den daglige praksis. Procedural begrundelse vejleder terapeuten i at tænke over patientens fysiske præstationsproblemer. Interaktiv ræsonnement bruges, når terapeuten ønsker at forstå patienten som person.

Anbefalede: