Hvad gør en webfejl?
Hvad gør en webfejl?

Video: Hvad gør en webfejl?

Video: Hvad gør en webfejl?
Video: Hvad gør festivaldruk ved kroppen? 2024, Kan
Anonim

Derfor, hvad er en web-fejl, og hvad bruges de til?

web-fejl er et 1x1 pixel billede plejede spor en bruger, der læser en web side eller e-mail. Når billedet er indlæst, er tiden det var læs, hvor længe det var vist, IP-adressen og browseren Brugt kan spores.

Er web-beacons også farlige? EN Web beacon får din computer via en e-mail, eller det kan være på en webside, du besøger. Nogle mennesker vil måske kalde det "spyware", da det bruges til at notere din online aktivitet, men i de fleste tilfælde (især med websteder) er det ikke der for at gøre nogen skade.

Udover ovenstående, hvad bruges web-beacons til?

web beacon . EN Web beacon er et ofte gennemsigtigt grafisk billede, normalt ikke større end 1 pixel x 1 pixel, der placeres på et websted eller i en e-mail, der er plejede overvåge adfærden hos den bruger, der besøger Web websted eller sende e-mailen. Det er det ofte brugt i kombination med cookies.

Hvad er pixeltags og web-beacons?

Web beacons , som også er kendt som klare GIF'er, Web fejl eller pixel tags , bruges ofte i kombination med cookies. De er billeder (ofte gennemsigtige), som er en del af Web sider. Hos Monster, Web beacons tillade os at tælle brugere, der har besøgt bestemte sider, og at generere statistik om, hvordan vores side bruges.

Anbefalede: