Hvad er cloud computing Azure?
Hvad er cloud computing Azure?

Video: Hvad er cloud computing Azure?

Video: Hvad er cloud computing Azure?
Video: Cloud Computing Explained 2024, Kan
Anonim

Azure er en skyen platform som blev lanceret af Microsoft i februar 2010. Det er en åben og fleksibel Sky platform, som hjælper med udvikling, datalagring, servicehosting og servicestyring. Det Azure værktøj hoster webapplikationer over internettet ved hjælp af Microsofts datacentre.

Derfor, hvad er Microsoft Azure i cloud computing?

Microsoft Azure , tidligere kendt som Windows Azure , er Microsofts offentlig skyen platform. Brugere kan vælge mellem disse tjenester for at udvikle og skalere nye applikationer eller køre eksisterende applikationer offentligt Sky.

Ligeledes, hvad er de 3 typer cloud computing? Skyen kan opdeles i tre vigtigste tjenester : Software-as-a-Service (SaaS), Infrastructure-as-a-Service (IaaS) og Platform-as-a-Service (PaaS). Disse tre tjenester udgør det, Rackspace kalder Skyen Stak med SaaS øverst, PaaS i midten og IaaS i bunden.

Derudover, hvad er cloud computing?

Skyen er en type edb der er afhængig af delt edb ressourcer i stedet for at have lokale servere eller personlige enheder til at håndtere applikationer. Tjenesterne leveres og bruges over internettet og betales af Sky kunde på en efter behov eller betal-pr-brug forretningsmodel.

Hvad er Microsoft Azure, og hvorfor bruges det?

Microsoft Azure er en cloud-baseret løsningsudviklingsplatform. Det gør det muligt for abonnenter at oprette kodefri webapps og kodebaserede webapps. Det giver kunstig intelligens-komponenter til at bygge disse apps. Det giver dig mulighed for at hoste og migrere dine databaser til skyen.

Anbefalede: