Hvad er højreklik på tastaturet?
Hvad er højreklik på tastaturet?

Video: Hvad er højreklik på tastaturet?

Video: Hvad er højreklik på tastaturet?
Video: How To Right Click With Keyboard? 2024, Kan
Anonim

Det ret - klik på tastaturet genvej er at holde SHIFT nede og derefter trykke på F10. Det er en af mine favoritter tastatur genveje, fordi det er MEGET praktisk, og nogle gange er det faktisk nemmere at bruge tastatur end musen.

Derfor, hvordan højreklikker du på et tastatur uden en mus?

Metode 1 På de fleste tastaturer det er mellem ret Ctrl og Windows-taster. Tryk på tasten. Dette vil Højreklik på den aktuelle placering af mus cursoren.

Man kan også spørge, hvordan højreklikker jeg uden en mus Windows 10? Pop quiz-løsning: Sådan højreklikker du uden mus

  1. Tryk på [Tab] og brug piletasterne til at fremhæve skrivebordsobjektet, og tryk derefter på [Shift][F10].
  2. Vælg objektet, og tryk derefter på konteksttasten, som er mellem [Control]-tasten og Windows-tasten (den med Windows-logoet) på højre side af dit tastatur.

Derudover, hvordan højreklikker jeg manuelt?

En anden måde at ret - klik i Windows 7 eller 8 er at bruge en tastaturgenvej. Tryk på "Shift-F10", efter du har valgt et element til ret - klik det. Brug "Alt-Tab" til at skifte mellem vinduer og "Alt"-tasten for at vælge menulinjen i de fleste Windows-programmer.

Hvordan højreklikker du på en Mac ved hjælp af tastaturet?

En måde at Højreklik på en Mac er at trykke på Ctrl (eller Control), når du trykker på museknappen eller pegefeltet. Forveksle ikke Ctrl-tasten med Alt-tasten (eller Alternativ). Ctrl-tasten på a Mac er ikke den ved siden af mellemrumstasten, den er i den fjerneste ende af tastatur , enten den ret eller venstre side.

Anbefalede: