Indholdsfortegnelse:

Hvordan skriver jeg på fransk på Windows 10?
Hvordan skriver jeg på fransk på Windows 10?

Video: Hvordan skriver jeg på fransk på Windows 10?

Video: Hvordan skriver jeg på fransk på Windows 10?
Video: Задачи обслуживания Windows 10 2024, April
Anonim

Brug disse trin for at tilføje et nyt tastaturlayout på Windows 10:

  1. Åbn Indstillinger.
  2. Klik på Tid og sprog.
  3. Klik på Sprog.
  4. Vælg dit standardsprog fra listen.
  5. Klik på knappen Indstillinger.
  6. Klik på knappen Tilføj et tastatur under sektionen "Tastaturer".
  7. Vælg det nye tastaturlayout, du vil tilføje.

Ved også, hvordan skriver jeg franske tegn på Windows 10?

Skrevet accenter på en række sprog – bl.a fransk - kan nemt gengives på en Windows tastatur uden at skulle skifte layout. For eksempel: é = hold alt-knappen nede og type 0233 på nummertastaturet til venstre for tastatur (det virker ikke, hvis du prøver at bruge tallene øverst på tastatur.

For det andet, hvordan skriver jeg é på mit tastatur? Tryk på Alt med det passende brev. For eksempel til type e , è , ê eller ë, hold Alt nede og tryk på E en, to, tre eller fire gange. Hold op det hold musen over hver knap for at lære dens tastatur genvej. Skift + klik på en knap for at indsætte dens form med store bogstaver.

Desuden, hvordan skriver du fransk på Windows?

fransk Accenter på din computer ( Windows ) Til type accenter med ALT-koder, hold ALT-tasten nede og derefter på det numeriske tastatur (ikke rækken af tal på tværs af toppen af dit tastatur) type de tre eller fire cifre, der er angivet her. Når du slipper ALT-tasten, vises tegnet.

Hvordan skriver du et A med en accent?

For at indtaste en ASCII-kode skal du blot holde Alt-tasten nede, mens du indtaster en numerisk kode på dit numeriske tastatur. For eksempel koden for et lille bogstav "a" med en grav accent er 133. Så du ville holde Alt nede, type 133, og slip derefter Alt-tasten. Så snart du gør det, dukker karakteren op - voilà!

Anbefalede: