Indholdsfortegnelse:

Har den bærbare computer IR Blaster?
Har den bærbare computer IR Blaster?

Video: Har den bærbare computer IR Blaster?

Video: Har den bærbare computer IR Blaster?
Video: Золотая орда и Римская церковь. Католическая колонизация. 2024, Kan
Anonim

De fleste (stationære) pc'er gør ikke har enhver indbygget infrarød forbindelser overhovedet. Mange notesbøger/ bærbare computere gør , men ikke dem alle. Også, hvis nej infrarød enheder er angivet i "Enhedshåndtering" under "System" i Kontrolpanel, så vil det indikere mangel på infrarød hardware også.

Ligeledes, hvad er infrarød på min bærbare computer?

An IR port er synlig på den bærbare computer , men du kan også se det systemegenskaber i det Windows enhedshåndtering for at kontrollere, om en IR porten er installeret. Infrarød giver dig mulighed for at dele information mellem bærbare computere.

Ved også, hvad er en infrarød forbindelse? nition: Infrarød er en form for trådløs forbindelse hvor signaler sendes via impulser af infrarødt lys. Infrarød bruges generelt til kortdistancetransmission på op til en meter og kan overføre data med hastigheder op til 16 Mbps.

Desuden, hvordan overfører jeg filer ved hjælp af infrarød?

Overfør filer mellem computere

  1. Overfør filer mellem computere.
  2. Højreklik på det infrarøde ikon på den modtagende computer, og vælg "Egenskaber" fra kontekstmenuen.
  3. Højreklik på det infrarøde ikon på den afsendende computer for at sende filer eller mapper.

Hvordan kontrollerer du, om min telefon har IR Blaster?

Åbn kameraappen på én smartphone. Så peg din IR Blaster ved kameralinsen, og tryk på en knap – en hvilken som helst knap – på din fjernbetjening. Hvis din IR Blaster fungerer korrekt, vil du se et køligt flimrende lys, der kommer fra fjernbetjeningens IR blaster hver gang du trykker på knappen.

Anbefalede: