Hvordan aktiverer jeg Caps Lock på min Chromebook?
Hvordan aktiverer jeg Caps Lock på min Chromebook?

Video: Hvordan aktiverer jeg Caps Lock på min Chromebook?

Video: Hvordan aktiverer jeg Caps Lock på min Chromebook?
Video: СЛОЖНОЕ ИСПЫТАНИЕ ДЛЯ НОВИЧКА! НОВИЧОК против КОММУНЫ – Last Day on Earth: Survival 2024, Kan
Anonim

Tryk på Alt + søg ( det forstørrelsesglas eller Assistent-ikon), det hvoraf sidstnævnte er inde det sted du ville kigge til -en Caps Lock nøgle. Du vil se en pil vises på det meddelelseslinje nederst til højre og en pop-up vil advare dig om det Caps Lock er tændt. 2. Tryk på Skift til tur af Caps Lock.

På denne måde, hvor er Caps Lock-tasten på Acer Chromebook?

På en Chromebook , det her nøgle er placeret på siden, hvor du normalt ville finde Caps Lock-tast . Hvis du bruger et almindeligt tastatur, er Windows nøgle mellem Ctrl og Alt fungerer som søgning nøgle . At dreje Caps Lock midlertidigt, tryk på Alt + søgningen nøgle.

Man kan også spørge, hvordan bruger man Caps Lock? Det Caps Lock tasten er en skiftetast, der giver dig mulighed for at skifte bogstaverne på dit tastatur fra små bogstaver til store bogstaver. Hvis du f.eks. Caps Lock nøgleaktivering Caps Lock , hvert bogstav, du skriver på tastaturet, bliver automatisk skrevet med stort, indtil du trykker på det igen for at deaktivere det.

Heraf, hvordan slår du Caps Lock til?

Når du trykker på shift-knappen (pil op i venstre side af skærmen) på tastaturet, vil det fungere som et normalt skift og lave et bogstav kasketter . Til Caps Lock , dobbelttryk på Shift-knappen, og det vil det tur blå. Alt hvad du skriver vil være kasketter indtil du tur af Caps Lock ved at trykke på shift-knappen en gang til.

Hvordan slår du caps lock fra?

Hvis det blev valgt til Tryk på SHIFT-tasten for at slå Caps Lock fra , kan du skifte til Tryk på Caps Lock keyto slå Caps Lock fra . Gem derefter ændringerne. Genstart derefter din computer, og tryk på SHIFT-tasten (eller CAPS LOCK nøgle) til slå Caps Lock fra og se om det virker.

Anbefalede: