Skal resten bruge HTTP?
Skal resten bruge HTTP?

Video: Skal resten bruge HTTP?

Video: Skal resten bruge HTTP?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

HVILE tilføjer ikke nogen specifik funktionalitet til HTTP men er en arkitektonisk stil, der blev udviklet sideløbende HTTP og mest almindeligt brug HTTP for dets applikationslagsprotokol. HTTP er en applikationsprotokol.

Bruger resten så

HVILE er primært brugt over HTTP og det gør brug af HTTP GET, POST, PUT, DELETE og PATCH metoder til forskellige CRUD operationer. SOAP definerer også en binding til HTTP protokol. Ved binding til HTTP , sendes alle SOAP-anmodninger igennem HTTP STOLPE.

Kan REST API også bruge https? Sikre kommunikationen mellem en REST API og en HTTP-klient ved at aktivere HTTPS . Du kan aktivere HTTPS kun for kryptering, eller dig kan også konfigurere en REST API til klientgodkendelse (gensidig autentificering). Bemærk Det kan du ikke brug integrationsknuden HTTP-lytter med HVILE API'er.

Også spurgt, er HTTP en REST API?

Nej de er ikke. HTTP står for HyperText Transfer Protocol og er en måde at overføre filer på. Bemærk at der også er stor forskel på en RESTful API og en HTTP API . EN RESTful API overholder ALT HVILE begrænsninger angivet i dens "format" dokumentation (i afhandlingen af Roy Fielding).

Hvorfor REST ikke er en protokol?

Repræsentativ statsoverførsel ( REST) er ikke en protokol ligesom SOAP, men er i stedet et sæt arkitektoniske principper, der er mere tilpasset behovene for lette web- og mobilapplikationer. Fordi det er et sæt retningslinjer, overlader det implementeringen af disse anbefalinger til udviklere.

Anbefalede: