Hvor meget koster SOLR?
Hvor meget koster SOLR?

Video: Hvor meget koster SOLR?

Video: Hvor meget koster SOLR?
Video: Byg NEMT! Det Fedeste Dashboard til Samsung Smarthings (For Nybegyndere / Øvet!) 2024, Kan
Anonim

Gratis i 12 dage! $12/md. $36/md. $78/md.

Desuden, er SOLR gratis?

Apache Solr (Søgning på Lucene m/ replikering) er en gratis , open source-søgemaskine baseret på Apache Lucene-biblioteket. Et Apache Lucene-underprojekt, det har været tilgængeligt siden 2004 og er en af de mest populære søgemaskiner, der er tilgængelige i dag på verdensplan.

For det andet, hvad bruges SOLR til? Apache Solr er en open source søgeplatform bygget på et Java-bibliotek kaldet Lucene. Solr er en populær søgeplatform for websteder, fordi den kan indeksere og søge på flere websteder og returnere anbefalinger for relateret indhold baseret på søgeforespørgslens taksonomi.

Udover ovenstående, hvilken er bedre SOLR eller Elasticsearch?

Elasticsearch har en mere "Web 2.0" REST API, men Solr har meget bedre Java API med SolrJ - eller SolrNet hvis du bruger Microsoft teknologier. Elasticsearch har Nest og Elasticsearch . Net. Solr understøtter også JSON, men det blev tilføjet på et senere tidspunkt, da det oprindeligt var rettet mod XML.

Hvilken database bruger SOLR?

Apache Solr er et delprojekt af Apache Lucene , som er indekseringsteknologien bag senest oprettede søge- og indeksteknologi. Solr er en søgemaskine i hjertet, men den er meget mere end det. Det er en NoSQL database med transaktionsstøtte.

Anbefalede: