Hvad er FB token fejl?
Hvad er FB token fejl?

Video: Hvad er FB token fejl?

Video: Hvad er FB token fejl?
Video: How to get Facebook Access Token in 1 minute (2021) 2024, Kan
Anonim

Fejl validering af adgang polet : Brugeren er tilmeldt et blokerende, logget ind checkpoint. Det her fejl besked betyder, at din Facebook brugerkonto har svigtet et sikkerhedskontrolpunkt og skal logge på kl Facebook eller den Facebook Business Manager til at rette problemet. Brugernavnet ser ikke ud til at være et rigtigt navn.

Hvordan retter jeg et ugyldigt adgangstoken på denne måde?

Det ugyldig adgangstoken fejl betyder blot polet for den valgte app, der bruges til opslag, er udløbet og skal godkendes igen. Og til rette op , alt hvad du skal gøre er at gengodkende den aktuelle app, der bruges til opslag. For at gengodkende skal du gå til Indstillinger > Facebook-apps > Fjern godkendelse af appen.

hvordan får jeg min Facebook-side-token? 3 svar

  1. Gå til Graph API Explorer.
  2. Vælg din app fra rullemenuen.
  3. Klik på "Få adgangstoken"
  4. Vælg tilladelsen manage_pages (du skal muligvis også bruge tilladelsen user_events, ikke sikker)
  5. Få nu adgang til mig/konti-forbindelsen og kopier din sides access_token.
  6. Klik på din sides id.

Hvis du tager dette i betragtning, udløber Facebook-adgangstoken?

Når din app bruger Facebook Log ind for at godkende nogen, den modtager - en Bruger adgangstoken . Hvis din app bruger en af de Facebook SDK'er, dette polet varer i omkring 60 dage. SDK'erne opdaterer dog automatisk polet hver gang personen bruger din app, så tokens udløbe 60 dage efter sidste brug.

Hvad betyder adgangstoken?

An adgangstoken er et objekt, der beskriver sikkerhedskonteksten for en proces eller tråd. Oplysningerne i en polet omfatter identiteten og rettighederne for den brugerkonto, der er knyttet til processen eller tråden.

Anbefalede: