Hvad er attributtag i Salesforce?
Hvad er attributtag i Salesforce?

Video: Hvad er attributtag i Salesforce?

Video: Hvad er attributtag i Salesforce?
Video: What are Attributes? 2024, Kan
Anonim

spids : attribut . En definition af en attribut på en brugerdefineret komponent. Det attribut tag kan kun være et barn af en komponent tag . Bemærk, at du ikke kan definere egenskaber med navne som id eller gengivet. Disse egenskaber oprettes automatisk for alle brugerdefinerede komponentdefinitioner.

Ligeledes, hvad er attributter i Salesforce?

Komponent egenskaber er som medlemsvariabler på en klasse i Spids . De er indtastede felter, der er indstillet på en specifik forekomst af en komponent, og der kan refereres til inde fra komponentens opmærkning ved hjælp af en udtrykssyntaks. Egenskaber giver dig mulighed for at gøre komponenter mere dynamiske.

Man kan også spørge, hvad er brugen af Aura attribut? An aura egenskab er som en variabel, som vi brug i programmeringssprog eller i Apex-klassen. Disse er indtastede felter og indstillet på en specifik forekomst af en komponent. Disse egenskaber måske Brugt inde i komponenten som udtryk og i controller og hjælper også.

Bare så, hvad er attribut i Salesforce lightning?

Attribut er som en medlemsvariabel i vores almindelige kodning (som at erklære variabler i Spids , JavaScript). Med enkle ord, egenskaber bruges til at gemme oplysninger, der skal refereres og bruges i vores lyn komponent kode. Attribut vil gøre din lyn komponent mere dynamisk.

Hvad er en aura-egenskab?

Lynkomponent Attribut ( aura : attribut ) er ligesom medlemsvariabler på en klasse i Apex. < aura : attribut >tag bruges til at tilføje en attribut til lightning-komponenten og Salesforce lightning-appen. Hver attribut skal have "navn" og "type". At lave attribut efter behov, brug required="true" i tagget.

Anbefalede: