Kan jeg bruge pegefeltet med iPad?
Kan jeg bruge pegefeltet med iPad?

Video: Kan jeg bruge pegefeltet med iPad?

Video: Kan jeg bruge pegefeltet med iPad?
Video: Brydge Pro + за IPad Pro: Распаковка & Впечатления 2024, April
Anonim

Ikke kun kan du brug enhver Bluetooth-museor pegefeltet for at styre tekstmarkeringsmarkøren på iPad , dig kan bruge musen ligesom du ville gøre på aMac - klik på knapper hvor som helst i hele iPad brugergrænseflade. Funktionen er ikke aktiveret som standard.

Ligeledes spørger folk, har Apples smarte tastatur et pegefelt?

Æble Patent bekræfter fremtidig støtte til Unique Pegefelt -Ligesom funktionalitet til iPad Pro's SmartKeyboard & mere. Funktionen er tilføjer en pegefeltet tilstand, der giver brugerne mulighed for at lave bevægelser, som de ville på en pegefeltet ved at føre fingeren over tasterne på Smart tastatur.

Man kan også spørge, hvordan bruger jeg mit tastatur som pegefelt? Åbn en app, der kalder op tastatur . Tryk let ned på tastatur med to fingre at seile ind i pegefeltet mode. Du kan nu flytte rundt på skærmen ved at flytte begge fingre på pegefeltet . Når markøren er på det rigtige sted, skal du løfte fingrene for at vende tilbage til tastatur mode.

Heri, kan jeg forbinde Magic Trackpad til iPad?

Til tilslut Apples Magic Trackpad 2 til din iPad , brug et USB-C til Lightning-kabel som MagicTrackpad 2 har en Lightning-port, hvorimod iPad Pro hasditched Lightning til USB-C. Du skal bruge en USB-hub forbinde en USB-A mus til din iPad Pro.

Kan iPad erstatte bærbar?

Det iPad kan 't Erstatte Din Bærbar Hvis den vigtigste grund til, at du ikke ville være i stand til det erstatte din iPad med en bærbar er, hvis du er bundet til et proprietært stykke software, der simpelthen kan ikke fundet på iPad . Ethvert program, du kører på din WindowsPC eller Mac, har brug for en udskiftning til din iPad.

Anbefalede: