Kan jeg bruge en printer med min iPad?
Kan jeg bruge en printer med min iPad?

Video: Kan jeg bruge en printer med min iPad?

Video: Kan jeg bruge en printer med min iPad?
Video: Easy Tips To Quickly Print From Your iPad and iPhone 2024, Marts
Anonim

AirPrint

Alle iPad modeller understøtter AirPrint. Værktøjet har et begrænset udvalg af udskriftsmuligheder, så du kan vælge antallet af kopier plus et par andre detaljer. Tryk på Vælg Printer , og appen vilje søg efter AirPrint-kompatibel printere på dit Wi-Fi-netværk. Når du har valgt en printer , du er klar til at gå.

Hvordan forbinder jeg en printer til min iPad på denne måde?

Konfiguration af AirPrint Toggle på Wi-Fi på din iPad på og forbinde til det samme trådløse netværk som din printer ;åbn derefter Safari, Mail eller Photos. Vælg det indhold, du vil udskrive, og tryk derefter på ikonet "Udskriv". Din printer vises på listen over tilgængelige printere så længe den er tændt og online.

Kan en iPad udover ovenstående udskrive til en trådløs printer? Tænd for din printer og åbne en standard iPad app, såsom Mail. Tryk på "Del"-ikonet og vælg" Print ." Tryk på "Vælg Printer " og tryk på din AirPrint-aktiverede trådløs printer i den tilgængelige printerliste. Det er du klar til Print.

Også spurgt, hvilke printere er kompatible med iPad?

Der er ingen Apple printer , desværre. Der er dog masser af printer producenter, herunder Canon, Lexmark og Epson, der gør trådløst aktiveret printere at arbejde godt med Apple-produkter.

Kan jeg udskrive fra iPad med USB-kabel?

Tilslut USB-kabel fra din printer til thexPrintServer, skal du tilslutte det medfølgende Ethernet kabel fra thexPrintServer til din router, og sæt strømadapteren i. Det er det. Dejligt og nemt. Hvis du nogensinde har prøvet det Print fra en iOS-enhed ved du, at den trådløst forsøger at finde en AirPrintprinter i området.

Anbefalede: