Hvad er periskop og hvordan virker det?
Hvad er periskop og hvordan virker det?

Video: Hvad er periskop og hvordan virker det?

Video: Hvad er periskop og hvordan virker det?
Video: 😈 ВУЖАС В КОЛИЗЕЕ! ВЫВЕЛ ПЕРИСКОРП И ЗМЕИТЦА БЕЗ ДОНАТА! ✅ МОИ ПОЮЩИЕ МОНСТРЫ My Singing Monsters 2024, Kan
Anonim

EN periskop virker ved at bruge to spejle til at kaste lys fra et sted til et andet. En typisk periskop Brug to spejle i 45 graders vinkler til den retning, man ønsker at se. Lyset hopper fra den ene til den anden og derefter ud til personens øje.

På samme måde kan man spørge, kan du tjene penge på Periscope?

Med Periskop app, du rent faktisk kan tjene penge fra livestreaming af videoer direkte fra fanen eller smartphone. Det er også en ny måde at skabe en video på at tjene penge . Baseret på Twitter, du kan få nu betalt for at livestreame vha Periskop . Disse virtuelle hjerter sendes af seerne, der betaler ægte kontanter.

For det andet, hvad er en enkel definition af periskop? Det definition af en periskop er et sæt linser, spejle eller prismer på et rør, der gør det muligt for beskueren at se genstande reflekteret i den anden ende. Et eksempel på en periskop er visningsværktøjet, der bruges på ubåd.

Desuden, hvordan fungerer et periskopspejl?

EN periskop er et optisk instrument, der bruger et system af prismer, linser el spejle at reflektere billeder gennem et rør. Lys fra en fjern genstand rammer toppen spejl og reflekteres derefter i en vinkel på 90 grader nedad periskop rør.

Er Periscope stadig en ting?

Hvornår Twitter meddelte, at den havde erhvervet Periskop i marts 2015 var appen fuld af løfter. Det var en af de første, der lod nogen sende video af sig selv live fra hvor som helst i verden, kun ved hjælp af en smartphone. Men tre år senere, Periskop er en skal af sin tidligere selv.

Anbefalede: