Hvad er DW i Datepart i SQL Server?
Hvad er DW i Datepart i SQL Server?

Video: Hvad er DW i Datepart i SQL Server?

Video: Hvad er DW i Datepart i SQL Server?
Video: Top 10 Worst Final Scenes of TV Shows 2024, Kan
Anonim

det DATODEL . Når søndag er den første dag i ugen for SQL Server , DATODEL ( dw ,) vil returnere 1, når datoen er en søndag og 7, når datoen er en lørdag. (I Europa, hvor mandag er den første dag i ugen, DATODEL ( dw ,) returnerer 1, når datoen er en mandag og 7, når datoen er en søndag.)

Udover dette, hvad er forskellen mellem Datepart () og Datename () i SQL Server?

Returnerer en tegnstreng, der repræsenterer den angivne datepart af den angivne dato. Ifølge deres definitioner er den eneste forskel mellem disse to funktioner er returtypen: DATODEL() returnerer et heltal. DATENAME() returnerer en streng.

På samme måde, hvad er ISO uge i SQL? iso_week datepart ISO 8601 omfatter ISO uge -datosystem, et nummereringssystem til uger . Hver uge er forbundet med det år, hvor torsdagen finder sted. For eksempel, uge 1 af 2004 (2004W01) dækket mandag den 29. december 2003 til søndag den 4. januar 2004.

Også for at vide, hvad er Datepart SQL?

I SQL Server, T- SQL DATEPART () funktion returnerer et heltal, der repræsenterer det angivne datepart af den angivne dato. For eksempel kan du bestå i 2021-01-07 og have SQL Server returnerer kun årsdelen (2021). Du kan også udtrække tidsdelen.

Hvad er @@ DateFirst?

DateFirst er en type ugedagsindstilling i SQL Server, der angiver starten på ugen. Du kan tilpasse ugens startdag med denne indstilling. Hvis DateFirst = 7 derefter søndag, som er den syvende dag i ugen, betragtes som den første dag i ugen.

Anbefalede: