Indholdsfortegnelse:

Hvad er UUID Apple?
Hvad er UUID Apple?

Video: Hvad er UUID Apple?

Video: Hvad er UUID Apple?
Video: Get (UUID) vs. Get (UUIDNumber) Which is better? 2024, Kan
Anonim

UUID står for Universally Unique Identifier, som er på en per-app basis. UUID genkender en app på din iDevice, og den forbliver der, indtil en bruger helt sletter appen. Hvis en bruger fjerner appen helt fra sin iOS-enhed og derefter downloader appen igen, ændres ID'et.

Hvad angår dette, hvordan finder jeg min Apple UUID?

Klik på Apple-logoet i menulinjen, og klik derefter på "Om denne Mac"

  1. Klik på knappen "Systemrapport".
  2. Bemærk teksten ved siden af Hardware UUID.
  3. Du kan kopiere teksten direkte fra vinduet, hvis det er nødvendigt.
  4. Din enheds UUID er skjult som standard-klik på "Serial Number", og det vil ændre sig til at vise dit UUID.

Udover ovenstående, hvad er en UUID, hvad kan den bruges til? En universelt unik identifikator ( UUID ) er et 128-bit nummer, der identificerer unikke internetobjekter eller data. UUID'er er brugt af mange softwarevirksomheder, såsom Microsoft og Æble, og er omfattende brugt som komponenter af Microsofts globalt unikke identifikatorer (GUID'er).

Ved også, hvad er iPhone UUID?

Hver iPhone , iPod touch og iPad har et unikt identifikationsnummer tilknyttet, kendt som et UDID (Unikt enheds-id). Din UDID er en 40-cifret sekvens af bogstaver og tal, der ser sådan ud:0e83ff56a12a9cf0c7290cbb08ab6752181fb54b.

Hvad er en UUID på Mac?

De to som er kendt som UUID'er men er faktisk ret forskellige er enhedens hardware UUID , som unikt identificerer hver Mac , iOS-enhed, Watch, Apple TV og de fleste andre hardwareprodukter leveret af Apple og din Bruger UUID , som er unik for dig og forskellig på hver Mac , etc.

Anbefalede: