Indholdsfortegnelse:

Hvordan kan jeg tjekke min voicemail?
Hvordan kan jeg tjekke min voicemail?

Video: Hvordan kan jeg tjekke min voicemail?

Video: Hvordan kan jeg tjekke min voicemail?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Til kontrollere din telefonsvarer , vælg Voicemail ikonet på din telefons berøringsskærm for at få adgang til dine digitale beskeder. Alternativt kan du ringe til dit eget telefonnummer og indtaste dit pin-nummer, når det beder dig om, hvilket giver dig adgang til din telefonsvarer.

I betragtning af dette, hvordan får jeg adgang til min telefonsvarer?

Android telefoner kan få adgang til voicemail ved at holde 1-tasten på opkaldstastaturet nede, indtil telefonen ringer til dit 10-cifrede telefonnummer. Du vil automatisk oprette forbindelse til din postkasse og blive bedt om at indtaste din midlertidige adgangskode; denne adgangskode er de sidste 4 cifre i dit telefonnummer efterfulgt af #-tasten.

På samme måde, hvordan tjekker jeg min telefonsvarer på en iPhone? Til kontrollere , tast dit eget telefonnummer fra din iPhone og læg en besked til dig selv. Ring til din iPhone fra en anden telefon og prøv at forlade dig selv en telefonsvarer . Gå til tastaturet, og tryk og hold på 1, eller tryk på Opkald Voicemail knap. Dette ringer op telefonsvarer.

På samme måde, hvordan tjekker jeg min voicemail på en Android-telefon?

Sådan tjekker du voicemail på en Android-telefon ved at ringe ind

  1. Åbn Telefon-appen.
  2. Tryk på opkaldstastaturikonet forneden.
  3. Tryk og hold 1 nede.
  4. Indtast din voicemail-adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Hvordan tjekker jeg voicemail på Samsung?

Opkald telefonsvarer At ringe til din telefonsvarer og hente meddelelser, følg disse trin: Fra en hvilken som helst startskærm skal du trykke på Telefon. Tryk og hold 1 nede, eller tast 123, og tryk på Ring op, eller tryk på Voicemail fanen for at ringe til telefonsvarer.

Anbefalede: