Indholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg min iPhone til at blinke?
Hvordan får jeg min iPhone til at blinke?

Video: Hvordan får jeg min iPhone til at blinke?

Video: Hvordan får jeg min iPhone til at blinke?
Video: OUKITEL C21 PRO - ДЕТАЛЬНЫЙ ОБЗОР КРАСИВОГО СМАРТФОНА 2024, Kan
Anonim

Gå til din "Indstillinger"-app, tryk derefter på "Generelt." Vælg derefter "Tilgængelighed, rul ned og tryk på "LED Flash til Advarsler" under det Høreafsnit. Når du er på det LED Flash til Alarmskærm, skift blot det funktion på.

Simpelthen, hvordan får jeg min iPhone til at blinke?

Sådan aktiverer du visuelle meddelelser på din iPhone ved hjælp af LED-blitzen

  1. Start Indstillinger fra din startskærm.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Tryk på Tilgængelighed.
  4. Tryk på LED-blitz for advarsler.
  5. Slå LED-blitz for advarsler til TIL.

For det andet, hvad sker der, når du flasher en iPhone? En fuld blitz kan betyde blot at opgradere eller nedgradere til en anden version af operativsystemet på din telefon eller at skifte til et helt nyt mobiloperativsystem. Hvis du blinker din telefon, kan det ugyldiggøre din telefons garanti, og det kan gøre din telefon ubrugelig afhængigt af sikkerhedsforanstaltningerne på din telefon.

Desuden, hvorfor virker min flash ikke på min iPhone?

Nogle gange problem ligger i iPhone kamera blitz det gør det ikke arbejde . Tryk på lynet i øverste venstre hjørne af skærmen, og sørg for, at blitz er tændt. Prøv at genstarte din iPhone (tryk og hold Home- og Power/Sleep-knapperne nede). Tænd lommelygten fra ControlCenter.

Hvordan får jeg min telefon til at blinke, når jeg får en notifikation?

Gå til din Appen "Indstillinger", tryk derefter på "Generelt". Vælg derefter "Tilgængelighed, rul derefter ned og tryk på" LED Blitz for advarsler" under afsnittet Høring. Hvornår du er på LED'en Blitz for Alerts-skærmen skal du blot slå funktionen til.

Anbefalede: