Hvad returnerer Findall Sequelize?
Hvad returnerer Findall Sequelize?

Video: Hvad returnerer Findall Sequelize?

Video: Hvad returnerer Findall Sequelize?
Video: МОЯ СОБАКА ЗЛО?! Спасение ПСА ХЕЙТЕРА из плена! 2024, Kan
Anonim

2 svar. Efterfølger er vender tilbage en række instansobjekter i brugere. Et instansobjekt har en række bekvemmelighedsmetoder knyttet til sig, som giver dig mulighed for at handle på det. Hvis du kun vil have data med dine felter som nøgler, skal du bruge get({plain: true}).

Hvad er en Sequelize-model i denne forbindelse?

EN efterfølger model repræsenterer en tabel i databasen. Forekomster af denne klasse repræsenterer en databaserække. Hvis du ikke er bekendt med en relationel database som SQL, så tænk excel. En relationsdatabase er en tabel med rækker og kolonner. Sequalize hjælper med at administrere den tabel og tilbyder synkronisering, tilknytning og validering.

Udover ovenstående, hvad Sequelize destroy returnerer? ødelægge . Ødelægger alle forekomster, der matcher en forespørgsel. Det vender tilbage et løfte om antallet af rækker, der blev slettet.

På denne måde, hvad er paranoid Sequelize?

Efterfølger understøtter begrebet paranoid borde. EN paranoid tabel er en, som, når den bliver bedt om at slette en post, vil den ikke rigtig slette den. I stedet vil en speciel kolonne kaldet deletedAt have sin værdi indstillet til tidsstemplet for den sletteanmodning.

Hvad er brugen af Sequelize?

Efterfølger er et kraftfuldt bibliotek i Javascript, der gør det nemt at administrere en SQL-database. Efterfølger kan lag over forskellige protokoller, men her skal vi brug PostgreSQL. I sin kerne, Efterfølger er en Object-Relational Mapper - hvilket betyder, at den kortlægger en objektsyntaks på vores databaseskemaer. Efterfølgende anvendelser Node.

Anbefalede: