Hvornår skal du lave et klasseabstrakt?
Hvornår skal du lave et klasseabstrakt?

Video: Hvornår skal du lave et klasseabstrakt?

Video: Hvornår skal du lave et klasseabstrakt?
Video: Anna foran klassen: Min far er død 2024, April
Anonim

6 svar. Generelt, a klasse skal være abstrakt hvornår du har absolut ingen grund at skabe et eksempel på det klasse . Antag f.eks du have en form klasse det er superklassen af Trekant, Firkant, Cirkel osv.

Desuden, hvorfor ville du erklære en klasse som abstrakt?

Oversigt. En af de grundlæggende begreber i OOP er abstrakt klasse . Abstrakte klasser kan ikke instansieres og er designet til at blive underklassificeret. De bruges til at give nogle fælles funktionalitet på tværs af et sæt relaterede klasser samtidig med at det tillader implementering af standardmetoder.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvornår skal du bruge abstrakt klasse vs interface? Det korte svar: An abstrakt klasse tillader dig til skabe funktionalitet, som underklasser kan implementere eller tilsidesætte. An interface kun tillader dig til definere funktionalitet, ikke implementere den. Og hvorimod en klasse kan kun forlænges én abstrakt klasse , det kan tage fordel ved flere grænseflader.

Derfor, hvad kan placeres i en abstrakt klasse?

An abstrakt klasse er en klasse som ikke kan instansieres. An abstrakt klasse bruges ved at oprette en arvende underklasse, der kan blive instansieret. An abstrakt klasse gør et par ting for den arvende underklasse: Definer metoder der kan bruges af den nedarvede underklasse.

Hvordan laver man en abstrakt klasse?

Til skabe en abstrakt klasse , brug bare abstrakt søgeord før klasse søgeord, i klasse erklæring. Du kan observere det undtagen abstrakt metoder medarbejderen klasse er det samme som normalt klasse i Java. Det klasse er nu abstrakt , men den har stadig tre felter, syv metoder og en konstruktør.

Anbefalede: