Hvad laver Swapcase () i Python?
Hvad laver Swapcase () i Python?

Video: Hvad laver Swapcase () i Python?

Video: Hvad laver Swapcase () i Python?
Video: Hvad Du Laver Nu? 2024, Kan
Anonim

Python streng | byttetaske()

Snoren byttetaske() metode konverterer store bogstaver til små bogstaver og omvendt af den givne streng og returnerer den. Her string_name er strengen, hvis sager skal byttes.

Desuden, hvad betyder det med stort () i python?

I Python , det kapitalisere() metode konverterer det første tegn i en streng til kapital( store bogstaver ) brev. Hvis strengen har sit første tegn som hovedbog, returnerer den den oprindelige streng. Syntaks: streng_navn. kapitalisere() string_name: Det er navnet på strengen af hvis første tegn vi vil have kapitalisere.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan ændrer man store og små bogstaver i python? I Python , lower() er en indbygget metode, der bruges til strenghåndtering. Lower()-metoderne returnerer strengen med små bogstaver fra den givne streng. Det konverterer alle store bogstaver til små bogstaver. Hvis der ikke findes store bogstaver, returnerer den den originale streng.

hvad gør.title i Python?

Titel fungere i python er Python String Method, som bruges til at konvertere det første tegn i hvert ord til Store bogstaver og resterende tegn til Små bogstaver i streng og returnerer ny streng.

Hvordan bruger du Isalpha i Python?

Det isalpha () methods returnerer "True", hvis alle tegn i strengen er alfabeter, ellers returnerer den "False". Syntaks: streng. isalpha () Parametre: isalpha () tager ingen parametre Returnerer:1. True- Hvis alle tegn i strengen er alfabetisk. 2. False- Hvis strengen indeholder 1 eller flere ikke-alfabeter.

Anbefalede: