Hvad er Ont Ethernet?
Hvad er Ont Ethernet?

Video: Hvad er Ont Ethernet?

Video: Hvad er Ont Ethernet?
Video: What Is an Ethernet Switch? | Internet Setup 2024, April
Anonim

Det PÅ T er en netværksinterfaceenhed, der bruges med fiberoptiske systemer. Det PÅ T er afgrænsningspunktet mellem LeverettNet fiberoptiske netværk og abonnentens lokaler Ethernet ledning til abonnentrouteren, som betjener abonnentens enheder.

På samme måde kan man spørge, hvad er et ONT Ethernet-kabel?

Det PÅ T konverterer "let" datatransmission (inde i fiberen kabel ) til elektrisk signal, der kan passere gennem kobberledninger inde i dit hjem (f.eks ethernetkabler ).

For det andet, hvad er Verizon ONT-boksen? PÅ T står for "Optical NetworkTerminal" ( PÅ T ). Det er så omfangsrigt boks det Verizon tekniker installerer til FiOS Internet, TV og telefon. Denne enhed tager de fiberoptiske signaler, der kommer fra Verizon backbone og oversætter dem til brug med enheder i dit hus.

Spørgsmålet er også, hvad er en ONT-boks?

An PÅ T er en Optisk netværksterminal . Denne enhed forbinder den fiber, der er blevet tilsluttet udenfor dit hus, til dit modem. Det PÅ T er en lille hvid plastik boks (180 mm x 50 mm x 120 mm), der vil blive placeret på din indvendige væg.

Hvad er forskellen mellem Ethernet og coax?

I moderne slang dog " Ethernet kabler" refererer til parsnoede kabler, der normalt bruges til at netværke enheder sammen, mens koaksial kabler henviser til højfrekvente skærmede kabler og bruges til at forbinde rum eller bygninger. Ethernet bruges normalt i lokale netværk (LAN'er) og metropolitan area networks (MAN'er).

Anbefalede: