Hvad er AVFoundation i Swift?
Hvad er AVFoundation i Swift?

Video: Hvad er AVFoundation i Swift?

Video: Hvad er AVFoundation i Swift?
Video: SCP-1461 House of the Worm (Object Klasse: Euclid) 2024, September
Anonim

Du kan tænke på AVFoundation som en programmatisk video- og lydeditor, som lader dig komponere video- og lydspor og derefter tilføje seje overlejringer til dem. Heri AVFoundation tutorial, lærer du, hvordan du: Føjer en tilpasset ramme til dine videoer. Tilføj tekst og billeder til dine videoer.

Folk spørger også, hvad er AVFoundation framework?

AVFoundation er en rammer med en Objective-C og Swift-grænseflade, som leverer tjenester på højt niveau til at arbejde med tidsbaserede audiovisuelle medier på Apple-operativsystemer: iOS, macOS, tvOS og watchOS. Fra Mac OS X Lion er det nu standardmediet rammer til macOS-platformen.

Udover ovenstående, hvad er AVF-lyd? AVFoundation er den komplette ramme til at arbejde med tidsbaserede audiovisuelle medier på iOS, macOS, watchOS og tvOS. Ved hjælp af AVFoundation kan du nemt afspille, oprette og redigere QuickTime-film og MPEG-4-filer, afspille HLS-streams og indbygge kraftfuld mediefunktionalitet i dine apps.

Heraf, hvordan bruger AVFoundation framework i iOS?

Tilføjelse AVFoundation Framework I Project Navigator skal du vælge "AudioDemo"-projektet. I indholdsområdet skal du vælge "AudioDemo" under Targets og klikke på "Build Phases". Udvid "Link binært med biblioteker", og klik på knappen "+" for at tilføje " AVFoundation.

Hvad er Cocoa framework i iOS?

Kakao Touch er en brugergrænseflade rammer leveret af Apple til at bygge softwareapplikationer til produkter som iPhone, iPad og iPod Touch. Det er primært skrevet i Mål C sprog og er baseret på Mac OS X. Kakao Touch blev udviklet baseret på model view controller software arkitektur.

Anbefalede: