Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges VoiceMeeter til?
Hvad bruges VoiceMeeter til?

Video: Hvad bruges VoiceMeeter til?

Video: Hvad bruges VoiceMeeter til?
Video: Voicemeeter Banana Explained Simply 2024, April
Anonim

Stemmemåler er Audio Mixer Application udstyret med Virtual Audio Device bruges som Virtuel I/O til at blande og administrere lydkilder fra eller til lydenheder eller applikationer.

Heraf, hvad er forskellen mellem Voicemeter og Voicemeeter banan?

Princippet er det samme som output. Det forskel er, at en input ikke behøver at være hardware. Takket være det virtuelle kabel, kan du se Stemmemåler Banan at behandle et program på din pc som et stykke hardware og aflevere det i mixeren.

På samme måde, er Voicemeeter bananfri? For SLUTBRUGER, Stemmemåler Banan er gratis at bruge! Stemmemåler revolutionerer måden, lyd administreres på på Windows-pc'er. Det er nu muligt at forbinde og mixe enhver lydkilde(r) med enhver lydapplikation(er) på en nem måde med uovertruffen kontrol over lydkvaliteten.

Heri, er Voicemeter kartoffel fri?

Gratis at bruge, Stemmemåler kartoffel distribueres som donationsware! Hvis du finder det nyttigt, skal du vælge prisen på din licens i henhold til dine anvendelser eller midler og modtage din aktiveringskode. Stemmemåler kartoffel Den UltimateVirtual Audio Device Mixer til Windows!

Hvordan sletter jeg Voicemeter?

Åbn WinX-menuen ved at holde Windows- og X-tasterne nede, og klik derefter på Programmer og funktioner

  1. b. Se efter Voicemeeter, The Virtual Mixing Console på listen, klik på den og klik derefter på Afinstaller for at starte afinstallationen.
  2. b. Find uninstall.exe eller unins000.exe.
  3. c.
  4. d.
  5. e.
  6. f.
  7. g.
  8. h.

Anbefalede: