Kan jeg bruge en hvilken som helst skærm med Mac Mini?
Kan jeg bruge en hvilken som helst skærm med Mac Mini?

Video: Kan jeg bruge en hvilken som helst skærm med Mac Mini?

Video: Kan jeg bruge en hvilken som helst skærm med Mac Mini?
Video: Best monitors for Mac Mini - Pay attention to this before buying 2024, April
Anonim

Ved at bruge den rigtige adapter kan du kan tilslut Mac Mini til nogen computer skærmen med en VGA-port. Det Mac Mini leveres med en HDMI-til-DVI-adapter, men det er kun i virkeligheden Apple skærme hvilken brug DVI, så for en almindelig overvåge du skal muligvis have en HDMI-til-VGA eller mini displayport-til-VGA-stik i stedet.

Spørgsmålet er også, hvilke skærme kan du bruge med en Mac mini?

Det Mac mini dåse støtte op til tre viser ad gangen, hvis to af dem er USB-C og den tredje er HDMI.

Tænk på fremtiden

  • Æble,
  • Mac mini,
  • DisplayPort,
  • Thunderbolt 3,
  • skærme.

Kan du også bruge et tv som skærm til Mac mini? (Hvis du tage denne tilgang, og ønsker at brug en gammel overvåge , du kan også have brug for en overvåge adapter. Det Mac Mini leveres med et kort HDMI-til-DVI-adapterkabel, eller du skal muligvis købe en Mini DisplayPort til VGA-adapter. EN TV /HDTV, der accepterer HDMI-, DVI- eller VGA-input.

Heraf, kan jeg bruge almindelig skærm med Mac?

Ja selvfølgelig dig kan bruge enhver skærm med din mac mini. I øjeblikket med min mac mini jeg er ved brug af en LG 24 . Hvad du dog skal bruge er en DVI til mini port Skærm adapter, der koster omkring 30 USD. Med det dig kan du bruge evt DVI overvåge.

Har Mac Mini WIFI?

Mac mini : Forbindelse Den Mac mini har Wi-Fi og Bluetooth. Den har også fire USB 3.0-porte, to Thunderbolt 2-porte og en SDXC-kortplads. Den har også en gigabit ethernet-port, hvis du vil oprette forbindelse til et kablet netværk.

Anbefalede: