Hvor er Windows adressebog?
Hvor er Windows adressebog?

Video: Hvor er Windows adressebog?

Video: Hvor er Windows adressebog?
Video: Ускорьте Windows 10 2024, April
Anonim

Det Windows Kontaktpersoner (Manager)mappe

Windows Kontakter kan tilgås fra Windows Vista Start menu. I Windows 7 og 8, kan du gå til din brugermappe og åbne den direkte. Alternativt kan du åbne den med Kør eller Søg ved at skrive "wab.exe" eller "kontakter". Din mappe med kontakter er næsten garanteret tom

Også at vide er, hvor er Windows-kontakter placeret?

Windows-kontakter er implementeret som en specialfolder. Det er i startmenuen til Windows Vista og kan køres ind Windows 7 og Windows 10 ved at søge efter' Kontaktpersoner ' (eller 'wab.exe') i startmenuen. Kontaktpersoner måske gemt i mapper og grupper. Det kan importere vCard-, CSV-, WAB- og LDIF-formater.

Ligeledes har Windows en adressebog? Windows adressebog . Windows adressebog var en del af Microsoft Windows der lader brugere holde en enkelt liste over kontakter, der kan deles af flere programmer. Det er mest almindeligt brugt af Outlook Express. I Windows Vista, Windows adressebog blev erstattet med Windows Kontaktpersoner.

Så, hvor er adressebogen på Windows 10?

I nederste venstre hjørne af Windows 10 , vælg knappen Start. Begynd at skrive Personer, og i venstre rude, hvornår Windows foreslår appen Personer, vælg appen for at åbne den. Indtast navnet på den person, du vil sende en e-mail til, i søgefeltet øverst til venstre. Windows vil foreslå et eller flere matches.

Hvor er Outlook-adressebogen placeret?

Klik på "Start" for at åbne startmenuen og søgefeltet. Skriv "%USERPROFILE%AppDataLocalMicrosoft Outlook "(uden anførselstegn) i startmenuens søgefelt. Tryk på "Enter"-tasten på dit tastatur for at få en folder vindue.

Anbefalede: