Hvordan fungerer læst engageret snapshot?
Hvordan fungerer læst engageret snapshot?

Video: Hvordan fungerer læst engageret snapshot?

Video: Hvordan fungerer læst engageret snapshot?
Video: ПОЛТЕРГЕЙСТ 5 УРОВНЯ СНОВА НЕ ДАЕТ ПОКОЯ, ЖУТКАЯ АКТИВНОСТЬ / LEVEL 5 POLTERGEIST, CREEPY ACTIVITY 2024, Kan
Anonim

Hvad er Læs Committed Snapshot Isolation? Tanken bag Læs Committed Snapshot Isolation er følgende: i stedet for at låse en post under læsning fase med en delt lås, vil SQL Server gennemsigtigt returnere dig den gamle engageret optag version fra Version Store. Version Store er gemt i TempDb.

Så er læst forpligtet øjebliksbillede på?

Ingen låse er placeret på data, når det er læst , så SNAPSHOT transaktioner blokerer ikke for andre transaktioner fra at skrive data. Det READ_COMMITTED_SNAPSHOT databaseindstillingen bestemmer opførselen af standarden LÆS ENGAGEMENT isolationsniveau hvornår øjebliksbillede isolation er aktiveret i en database.

Desuden, hvordan kontrollerer jeg mit snapshot-isolationsniveau? For at teste om øjebliksbillede transaktion isolationsniveau er aktiveret, skal du følge disse trin: Start SQL Server Profiler.

Bemærk For at få vist kolonnen Transaktions-ID skal du markere afkrydsningsfeltet Vis alle kolonner.

  1. Klik på Kør for at starte sporingen.
  2. Bearbejd Analysis Services-projektet i Business Intelligence Development Studio.

For det andet, hvordan fungerer Snapshot-isolering?

SNAPSHOT ISOLERING virker på den måde, at når en læsning udføres på en tabel, henter den den sidste version af de rækker, der blev begået på det tidspunkt, hvor transaktionen startede. Dette giver en konsekvent øjebliksbillede af dataene i transaktionen.

Hvad er læst forpligtet øjebliksbillede?

Tanken bag Læs Committed Snapshot Isolation er følgende: i stedet for at låse en post under læsning fase med en delt lås, vil SQL Server gennemsigtigt returnere dig den gamle engageret optag version fra Version Store. Version Store er gemt i TempDb.

Anbefalede: