Hvilket sprog er XML-skemaer skrevet på?
Hvilket sprog er XML-skemaer skrevet på?

Video: Hvilket sprog er XML-skemaer skrevet på?

Video: Hvilket sprog er XML-skemaer skrevet på?
Video: Как правильно красить волосы самой себе! Секреты окрашивания волос! Правила окрашивания волос! 2024, Kan
Anonim

XML-skemaer kan udvides, fordi de er skrevet i XML.

På samme måde bliver det spurgt, hvilket sprog XML er skrevet på?

Extensible Markup Language (XML ) er en opmærkningssprog der definerer et sæt regler for kodning af dokumenter i et format, der både kan læses af mennesker og maskinlæsbart.

XML.

Filnavnsudvidelse .xml
UTI konformation offentlig.tekst
Udviklet af World Wide Web Consortium
Type af format Markup sprog
Forlænget fra SGML

hvad er XML-skema med eksempel? XML skema er et sprog, der bruges til at udtrykke begrænsninger vedr XML Dokumenter. Der er så mange skema sprog, som man nu om dage bruger til eksempel Slap af- NG og XSD ( XML skema definition). Det er ligesom DTD, men giver mere kontrol på XML struktur.

På samme måde kan du spørge, hvad er XML-skemaerne?

XML-skema er almindeligt kendt som XML-skema Definition ( XSD ). Det bruges til at beskrive og validere strukturen og indholdet af XML data. XML skema definerer elementer, attributter og datatyper. Skema element understøtter navnerum. Det ligner en database skema der beskriver data i en database.

Hvordan kan et XML-skema oprettes?

Til skab en XML skema Vælg på menulinjen XML > Opret skema . An XML-skema dokument er oprettet og åbnet for hvert navneområde, der findes i XML fil. Hver skema åbnes som en midlertidig diverse fil. Det skemaer kan gemmes på disken, føjes til dit projekt eller kasseres.

Anbefalede: