Hvad er forskellen mellem JAX RPC og JAX WS?
Hvad er forskellen mellem JAX RPC og JAX WS?

Video: Hvad er forskellen mellem JAX RPC og JAX WS?

Video: Hvad er forskellen mellem JAX RPC og JAX WS?
Video: REST Web Services 10 - What Is JAX RS? 2024, April
Anonim

En af de vigtigste forskel på JAX - RPC og JAX - WS er programmeringsmodellen. EN JAX - WS baseret service bruger annoteringer (såsom @WebService) til at erklære webservice-endepunkter. Med JAX - WS , kan du få en webservice installeret på en Java EE-kompatibel applikationsserver uden en enkelt implementeringsdeskriptor.

Ved også, hvad er forskellen mellem JAX WS og JAX RS?

TL;DR. JAX - WS er beregnet til XML-baserede webtjenester såsom SOAP. JAX - RS har ikke samme begrænsning. JAX - WS er generelt rettet mod server-til-server-interaktioner med veldefinerede kontrakter (WSDL'er), og normalt når service- og klientsiden er fra separate grupper.

For det andet, hvad er RPC-webservice? An Webservice i RPC-stil bruger navnene på metoden og dens parametre til at generere XML-strukturer, der repræsenterer en metodes opkaldsstak. Dokument stil angiver, at SOAP-legemet indeholder et XML-dokument, som kan valideres mod foruddefineret XML-skemadokument.

Ved også, hvad er JAX RPC-webtjenester?

JAX - RPC står for Java API for XML-baseret RPC . Det er et API til at bygge Webtjenester og klienter, der brugte fjernprocedurekald ( RPC ) og XML. Klientprogrammer er også nemme at kode. En klient opretter en proxy, et lokalt objekt, der repræsenterer service , og derefter blot påberåber metoder på proxyen.

Er servlet RESTful?

Servlets er API men Rolig er ikke. Rolig webservice kan bruge Servlets da implementeringen, men omvendt, ikke er sand. Servlets kan løbe ind Servlet kun container men Rolig tjenester kan også køre i webcontainer.

Anbefalede: