Hvad er Vsts Git?
Hvad er Vsts Git?

Video: Hvad er Vsts Git?

Video: Hvad er Vsts Git?
Video: Изучение Git для новичков / #2 - Добавление файлов в репозиторий 2024, Kan
Anonim

VSTS er et integreret, samarbejdsmiljø, der understøtter Git , kontinuerlig integration og agile værktøjer til planlægning og sporing af arbejde.

Bruger VSTS desuden Git?

Microsoft Visual Studio Team Services ( VSTS ) VSTS tilbyder udvidede funktioner til understøttelse af softwareteamsamarbejde og kontinuerlig levering/integration (CI/CD) som f.eks Git -baserede kildekontrollager, projektsporingsværktøjer, telemetritjenester, en strømlinet udviklings-IDE og mere.

Hvad er Vsts-værktøj? Visual Studio Team System ( VSTS ) er et integreret udviklingsmiljø (IDE) udviklet som et softwareprodukt af Microsoft Corp. for at lette oprettelse, udvikling og administration af softwareprojekter. Visual Studio Lab Management, som giver funktioner til at skabe et virtuelt miljø for softwaretestere.

Udover dette, hvad er forskellen mellem Git og VSTS?

GitHub er en webbaseret Git versionskontrol repository hosting service, som tilbyder distribueret versionskontrol og kildekode management funktionalitet af Git . Den primære forskel mellem de to er det VSTS er fokuseret på lukkede kildeprojekter og GitHub er fokuseret mere på open source-projekter.

Hvordan bruger jeg VSTS i Visual Studio?

Åbn projektet i Visual Studio Klik på Åbn i Visual Studio . Klik på Servere for at tilføje VSTS URL, som derefter vises for de oprettede projekter. Du skal logge ind med VSTS konto, som du oprettede tidligere.

Anbefalede: