Indholdsfortegnelse:

Hvad er en XHR fil?
Hvad er en XHR fil?

Video: Hvad er en XHR fil?

Video: Hvad er en XHR fil?
Video: Fetch - Как получить данные? Используем JavaScript 2024, Kan
Anonim

XMLHttpRequest ( XHR ) er en API i form af et objekt, hvis metoder overfører data mellem en webbrowser og en webserver. Objektet leveres af browserens JavaScript-miljø. WHATWG opretholder en XHR standard som et levende dokument.

På samme måde kan man spørge, hvad XHR Send gør?

Det XMLHttpRequest metode sende () sender anmodningen til serveren. Hvis anmodningen er asynkron (som er standard), vender denne metode tilbage, så snart anmodningen er sendt og resultatet er leveret ved hjælp af arrangementer. Hvis anmodningsmetoden er GET eller HEAD, kropsparameteren er ignoreret og anmodningsteksten er sat til null.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er XHR i Chrome? XMLHttpRequest . Af Vangie Beal Forkortet som XHR , XMLHttpRequest er et sæt API'er, der kan bruges af webbrowser-scriptsprog, såsom JavaScript, til at overføre XML og andre tekstdata til og fra en webserver ved hjælp af HTTP. Eksempler på applikationer ved hjælp af XMLHttpRequest inkludere Google Gmail og Google Maps.

På samme måde kan du spørge, hvordan bruger du en XHR?

For at udføre anmodningen har vi brug for 3 trin:

  1. Opret XMLHttpRequest: lad xhr = new XMLHttpRequest (); Konstruktøren har ingen argumenter.
  2. Initialiser den, normalt lige efter ny XMLHttpRequest: xhr.
  3. Send det ud. xhr.
  4. Lyt til xhr-begivenheder for at få svar. Disse tre begivenheder er de mest udbredte:

Hvad er XHR i Ajax?

XMLHttpRequest ( XHR ) er en API, der kan bruges af JavaScript, JScript, VBScript og andre webbrowser-scriptsprog til at overføre og manipulere XML-data til og fra en webserver ved hjælp af HTTP, der etablerer en uafhængig forbindelseskanal mellem en websides klientside og serverside.

Anbefalede: