Hvad er en importerklæring i Java?
Hvad er en importerklæring i Java?

Video: Hvad er en importerklæring i Java?

Video: Hvad er en importerklæring i Java?
Video: Flutter : Stateless Widget Vs Stateful Widget | Easy to learn | amplifyabhi 2024, Kan
Anonim

I Java , det importerklæring bruges til at synliggøre bestemte klasser eller hele pakkerne. Så snart importeret , kan der henvises direkte til en klasse ved kun at bruge dens navn. Det importerklæring er en bekvemmelighed for programmøren og er ikke teknisk nødvendig for at skrive komplet Java program.

Hvad er de to typer importerklæringer i Java i denne forbindelse?

To typer "import " Udsagn . Dette afsnit beskriver to typer 'import ' udsagn : Single Skriv Import og On-Demand Skriv Import . 4 prøve Java kildefiler leveres til at teste ' importere ' udsagn.

For det andet, hvad er statisk importerklæring i Java? Statisk import er en funktion introduceret i Java programmeringssprog, der tillader medlemmer (felter og metoder), som er blevet omfattet af deres containerklasse som offentlige statisk , der skal bruges i Java kode uden at angive den klasse, hvor feltet er defineret.

Udover ovenstående, hvad er import søgeord i Java?

importere er en Java nøgleord . Det erklærer en Java klasse til at bruge i koden under importere udmelding. Engang en Java klasse er deklareret, så kan klassenavnet bruges i koden uden at specificere den pakke klassen tilhører. Brug tegnet '*' til at erklære alle de klasser, der hører til pakken.

Hvad er en Java-pakke, og hvordan bruges den?

Pakker I Java . Pakke i Java er en mekanisme til at indkapsle en gruppe af klasser, sub pakker og grænseflader. Pakker er Brugt til: Gøre søgning/lokalisering og brug af klasser, grænseflader, opregninger og anmærkninger lettere. Giver kontrolleret adgang: beskyttet og standard har pakke adgangskontrol på niveau.

Anbefalede: