Hvad er en kvalifikation i foråret?
Hvad er en kvalifikation i foråret?

Video: Hvad er en kvalifikation i foråret?

Video: Hvad er en kvalifikation i foråret?
Video: EURO2020: Alle danske mål fra EM-kvalifikationen 2024, Kan
Anonim

Det @ Kvalifikation annotation bruges til at løse autowiring-konflikten, når der er flere bønner af samme type. Det @ Kvalifikation annotering kan bruges på enhver klasse, der er kommenteret med @Component eller på metode, der er kommenteret med @Bean. Denne annotering kan også anvendes på konstruktørargumenter eller metodeparametre.

Folk spørger også, hvad er spring boot qualifier?

@Component er en grundlæggende Forår annotation, der gør det muligt for elev at blive opdaget af Forår container. Det @ Kvalifikation ("student") identificerer entydigt denne bønne med "student"-strengen. com/zetcode/model/Manager.java.

Ved også, hvad en fjederkomponent er? Fjederkomponent annotation bruges til at betegne en klasse som Komponent . Det betyder at Forår framework vil autodetektere disse klasser til afhængighedsinjektion, når annotationsbaseret konfiguration og klassestiscanning bruges.

I denne forbindelse, hvad er forskellen mellem @autowired og @qualifier?

Det forskel er det @ Autowired og @Qualifier er fjederannoteringen, mens @Resource er standard java-annotationen (fra JSR-250). Desuden understøtter @Resource kun for felter og setter-injektion, mens @ Autowired understøtter felter, setter, konstruktører og multi-argument metoder injektion.

Hvad er qualifier i Java?

Du kan bruge kvalifikationer at tilvejebringe forskellige implementeringer af en bestemt bønnetype. EN kvalifikation er en anmærkning, som du anvender på en bønne. EN kvalifikation typen er en Java annotation defineret som @Target({METHOD, FIELD, PARAMETER, TYPE}) og @Retention(RUNTIME).

Anbefalede: