Kan du bruge en 3-vejs switch som en 2-vejs switch?
Kan du bruge en 3-vejs switch som en 2-vejs switch?

Video: Kan du bruge en 3-vejs switch som en 2-vejs switch?

Video: Kan du bruge en 3-vejs switch som en 2-vejs switch?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Ja det kan arbejde. 3 - vejskifter er spdt (enkeltpolet dobbeltkast) med 3 skrueterminaler og almindelige skifter er spst (enkeltpolet enkeltkast) med 2 skrueterminaler. Et multimeter er det hurtige vej for at finde ud af hvilke terminaler til brug.

På samme måde kan man spørge, hvad er forskellen mellem en 2-vejs switch og en 3-vejs switch?

En to- vejskifte ( 2 forbindelser til kontakt , ikke inklusive jord) tænder eller slukker lys kun fra 1 sted. En treer - vejskifte ( 3 forbindelser til kontakt , ikke inklusive jord) kan tænde eller slukke lys fra 2 placeringer.

Også, hvad er den røde ledning i en 3-vejs switch? Rød og blå ledninger link rejsende terminaler af begge skifter . Det rød ledning , som er forbundet med den første skifter fælles terminal, fører tilbage til armaturet.

I forhold til dette, hvornår skal du bruge en 3-vejs switch?

Et eller flere lys kan styres af mere end én kontakt . Den sædvanlige praksis i boligbyggeri er at brug 3 - vejskifter . " 3 - vej " er elektrikerens betegnelse for et enkelt pol dobbelt kast (SPDT) kontakt . Det skifter skal skabe et komplet kredsløb, så strømmen kan flyde og pæren lyser.

Skal begge kontakter være 3-vejs?

Nej, du kan bruge hver kontakt for en anderledes 3 - vej kredsløb. Også mig har en TP-Link 3 - vejskifte og en lysdæmper 3 - vejskifte i samme kredsløb, BEMÆRK: For at bruge en lysdæmper skal du har til har TP-Link smart kontakt på den VARME side af de to 3 - vejskifter.

Anbefalede: