Indholdsfortegnelse:

Kan du bruge i XML?
Kan du bruge i XML?

Video: Kan du bruge i XML?

Video: Kan du bruge i XML?
Video: POE видеорегистратор ASECAM фиксация ЛИЦ определение ЧЕЛОВЕКА И АВТОМОБИЛЯ!!! 2024, Kan
Anonim

Fordi XML syntaks bruger nogle tegn til tags og attributter, det er ikke muligt direkte brug de tegn indeni XML tags eller attributværdier. At inkludere specialtegn indeni XML filer du skal brug den numeriske tegnreference i stedet for det pågældende tegn.

Folk spørger også, kan vi bruge & i XML?

Der er to måder at repræsentere tegn på, som har særlig betydning i XML (såsom) i en XML dokument. En CDATA sektion kan kun bruges steder hvor du kunne har en tekstnode. Enheder kan bruges overalt (undtagen inde i CDATA-sektioner) og består af &, derefter en identifikator, derefter;.

Man kan også spørge, hvilke tegn er ikke tilladt i XML? Den eneste ulovlige tegn er &, (såvel som " eller ' i attributter). De er escaped vha XML enheder, i dette tilfælde ønsker du & for &. Virkelig, men du bør bruge et værktøj eller et bibliotek, der skriver XML for dig og abstraherer den slags ting for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan bruger jeg specialtegn i XML?

Specialtegn i din XML

  1. Brug en UTF-8 editor eller værktøj, når du opretter XML, og indsæt tegn direkte i filen, hvilket resulterer i en eller flere bytesekvenser pr. tegn i filen. For eksempel har et "S" med en háček (Š) en decimalværdi på 352, hvilket er 160hex.
  2. Indkode specialtegnet ved hjælp af en numerisk repræsentation.

Hvad er XML-tegn?

XMLENCOD: XML-kodningstegn

Karakter navn Karakter Kodet repræsentation
og-tegn & &
større end symbolet > >
mindre end symbol < <
dobbelt anførselstegn " "

Anbefalede: