Hvad er et TAC-nummer?
Hvad er et TAC-nummer?

Video: Hvad er et TAC-nummer?

Video: Hvad er et TAC-nummer?
Video: 🤫 / XO TEAM TikTok #tiktok #xoteam #shorts #tiktoktrend 2024, April
Anonim

Typetildelingskoden ( TAC ) er den oprindelige ottecifrede del af den 15-cifrede IMEI- og 16-cifrede IMEISV-kode, der bruges til entydigt at identificere trådløse enheder. TypeAllocationCode identificerer en bestemt model (og ofte revision) af trådløs telefon til brug på et GSM, UMTS eller andet IMEI-anvendende trådløst netværk.

Spørgsmålet er også, hvad er Gsma Tac?

En typetildelingskode ( TAC ) er et 8-cifret nummer, der er tildelt 3GPP-enhedsproducenter af GSMA . Producenter bruger TAC at skabe en unik identifikator for en mobilenhed kendt som International Mobilestation EquipmentIdentity (IMEI).

Udover ovenstående, hvad bruges IMEI-nummeret til? Det IMEI (International Mobile EquipmentIdentity) nummer er et unikt sæt med 15 cifre brugt på GSM-telefoner til at identificere dem. Fordi SIM-kortet er knyttet til brugeren og kan skiftes fra telefon til telefon, er det nødvendigt med en metode til at holde styr på selve hardwaren, og det er derfor IMEI blev udviklet.

På samme måde kan man spørge, hvad er nummeret på min mobilenhed?

Den er normalt 15 cifre lang. IMEI nummer kan findes på sølvmærkatet på bagsiden af din telefon, under batteripakken eller på æsken, din telefon kom i. Du kan også vise IMEI'et nummer på din skærm mobil telefon eller smartphone ved at indtaste *#06# på tastaturet.

Hvad er formatet på IMEI-nummeret?

Strukturen af en IMEI-nummer IMEI-numre enten kommer i en 17-cifret eller 15-cifret sekvens af tal . Det IMEI-format aktuelt brugt er AA-BBBBBB-CCCCCC-D: AA: Disse to cifre er for den rapporterende organidentifikator, hvilket angiver den GSMA-godkendte gruppe, der tildelte TAC'en (Type AllocationCode).

Anbefalede: