Hvad er et IDC-værktøj?
Hvad er et IDC-værktøj?

Video: Hvad er et IDC-værktøj?

Video: Hvad er et IDC-værktøj?
Video: Tirsdag aften en anden live: stil dit spørgsmål, jeg svarer dig! #SanTenChan #usciteilike 2024, April
Anonim

IDC Punch-Down indsættelse Værktøj - til at tilslutte datakabel til stik. IDC -- eller 'Insulation Displacement Connectors' bruges i en række lavstrømsapplikationer såsom telekommunikation, netværk og pc'er.

Hvad bruges et punchdown-værktøj til i denne forbindelse?

EN punch down værktøj , også kaldet en krone værktøj , er en hånd værktøj vant til forbinde telekommunikation og netværksledninger til et patchpanel, slå ned blok, keystone-modul eller overflademonteringsboks. Det " slå ned "en del af navnet kommer fra at slå en ledning på plads ved hjælp af en stødhandling.

Hvad kan jeg også bruge i stedet for et punch down-værktøj? Skruetrækkere. Brug en lille, flad skruetrækker som en almindelig erstatning for -en punch down værktøj . Når du gør det er det vigtigt, at du gør ikke bryde den i forvejen tynde ledning, før den får kontakt med den ønskede spalte.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er en IDC?

En isolations-forskydningskontakt ( IDC ), også kendt som isolation-piercing contact (IPC), er en elektrisk konnektor designet til at blive forbundet til lederen/lederne af et isoleret kabel ved en forbindelsesproces, som tvinger en eller flere selektivt slebne knive gennem isoleringen, og omgår behovet at strippe

Hvorfor kaldes det en 110-blok?

EN 110 blok er en slags slag blok bruges til at afslutte ledninger på stedet i et struktureret kabelsystem. Betegnelsen 110 bruges også til at beskrive en type isolationsforskydningskontakt (IDC) stik, der bruges til at terminere parsnoede kabler, som bruger et punch-down værktøj svarende til den ældre 66 blok.

Anbefalede: