Har Nighthawk x6s brug for et modem?
Har Nighthawk x6s brug for et modem?

Video: Har Nighthawk x6s brug for et modem?

Video: Har Nighthawk x6s brug for et modem?
Video: Wireless Bridge Mode - Networking 2024, Kan
Anonim

Det Nighthawk X6 (R8000), ligesom originalen Nighthawk (R7000) før det, er utrolig stilfuld til en Wi-Fi-router. At være en router uden en indbygget modem , R8000 har en WAN og fire LAN Ethernet-porte samt en USB 3.0- og en USB 2.0-port til at tilføje eksternt lager eller flashdrev.

I denne forbindelse, har Nighthawk router brug for et modem?

Nej, den NightHawk har ingen modem kapaciteter. Selve forbindelsen til internetudbyderen er typisk på mange måder specifikt til, hvad din tjenesteudbyder leverer til dit hus. Det kan være DSL, fiber, kabel osv. Hver ville have deres egen modem grænseflade til mediet.

Desuden, er Netgear Nighthawk ac3000 et modem? For det første er denne enhed ikke en modem , men det fungerer med en for at give flere internetbrugere derhjemme eller på kontoret mulighed for at deltage i onlinefesten. Overvej for en matchende arbejdskammerat Netgear CM600 kabel modem.

Har Netgear Nighthawk x6s derfor brug for et modem?

Svar. Bedste svar: Nej, du kan ikke bruge dette alene. Også dig brug for et kabel modem boks. Det her Nighthawk enheden er kun en trådløs router , og en stor en til det.

Er Netgear et modem eller en router?

WiFi til ethvert behov. NETGEAR tilbyder en bred vifte af innovative DSL routere og modem routere . Flere hjem har nu flere enheder, der kræver stærke, stabile WiFi-signaler. NETGEAR DSL modemer og modem routere er kompatible med DSL-tjenesteudbydere for at imødekomme alle typer hjemmenetværksbehov.

Anbefalede: