Hvorfor arbejder grindr ikke i Tyrkiet?
Hvorfor arbejder grindr ikke i Tyrkiet?

Video: Hvorfor arbejder grindr ikke i Tyrkiet?

Video: Hvorfor arbejder grindr ikke i Tyrkiet?
Video: TURISTIČKI ROTOR TURIZAM PLUS EMISIJA BR.5 2024, Kan
Anonim

Kalkun - Grindr blev forbudt af Tyrkiets Directorate of Telecommunication (TİB) i 2013 som en "beskyttende foranstaltning" efter en dom fra en domstol i Istanbul. Årsagen til censuren forblev ukendt, da domstolens afgørelse var ikke offentliggjort online. 2. Iran - Direkte adgang til applikationen er blokeret i Iran.

Simpelthen så, er Grindr lovlig i Tyrkiet?

Homoseksuelle og biseksuelle datingside for mænd Grindr har været forbudt ved Tyrkiets Direktoratet for telekommunikation (TİB) som en "beskyttelsesforanstaltning" efter afgørelse fra en domstol i Istanbul.

Derudover, hvordan bliver du blokeret på Grindr? Tryk på blokeringsknappen på deres profil. Når du blokerer nogen, ingen af jer vil være i stand til at se eller chatte med hinanden. Til Fjern blokering alle du har blokeret, skal du gå til sektionen Rediger din profil og trykke på Fjern blokering Alle sammen.

Bare så, i hvilke lande er grindr forbudt?

Censur. Appen er helt eller delvist blokeret i Kina, Tyrkiet, Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater, Indonesien og Libanon og er blevet brugt af myndigheder i Egypten til at spore og arrestere homoseksuelle mænd.

Fungerer grindr med VPN?

VPN er den bedste måde at fjerne blokeringen på Grindr . Du kan brug en vpn på enhver enhed som en Android-telefon eller tablet, iPhone eller iPad. Under dig kan find opsætningsvejledninger til Android og iOS.

Anbefalede: