Hvad er det største æble?
Hvad er det største æble?

Video: Hvad er det største æble?

Video: Hvad er det største æble?
Video: Vi laver VERDENS STØRSTE BOLSJE (m. Rebecca Charlotte Dahl) 2024, Kan
Anonim

En Hokuto æble der vejede 4 lbs. 1 oz. blev opdaget af Chisato Iwasaki i Hirosaki City, Japan den 24. oktober 2005, hvilket gør den til den største æble nogensinde optaget.

Også spurgt, hvor er den største Apple-butik i verden?

Londons Covent Garden butik var det verdens største Apple Store da det åbnede, besatte tre etager på i alt 40.000 kvadratfod - hvilket gør Dubai butik 25% større.

Desuden, hvilket Apple er det mest populære i USA? Gallaen æble er nu Amerikas mest -vokset æble , ifølge US Apple Association, som annoncerede det skelsættende fund på den årlige 2018 Crop Outlook and Marketing Conference i mandags. Rapporten sagde, at Gala var mest -vokset æble , efterfulgt af Red Delicious, Granny Smith, Fuji og Honeycrisp.

Så hvorfor er æbler så store?

Æbler vokser sig større, når cellerne ikke deler sig, viser undersøgelse. Peter Hirst, lektor ved Purdue University i gartneri, fandt ud af, at en anomali i nogle Gala-æbletræer forårsager nogle æbler at vokse sig meget større end andre, fordi cellerne ikke splittes.

Hvad er det mindste æble?

For som navnet antyder, er Tiddly Pomme en lillebitte æble (verdens mindste faktisk), og er nogenlunde på størrelse med en golfbold. Det æble , som kommer fra New Zealand, beskrives som værende sprød og sød, og er perfekt til de tidspunkter, hvor du ikke helt kan forpligte dig til en fuld æble (eller for børn.

Anbefalede: