Hvordan ændrer jeg tastaturgenveje i Safari?
Hvordan ændrer jeg tastaturgenveje i Safari?

Video: Hvordan ændrer jeg tastaturgenveje i Safari?

Video: Hvordan ændrer jeg tastaturgenveje i Safari?
Video: Change Default Browser From Safari To Chrome On iPhone? 2024, Kan
Anonim

Til lave om det Tastaturgenveje til Safari (eller enhver anden app) i Snow Leopard, gå til Systemindstillinger » Tastatur og klik på " Tastaturgenveje " fanen. Klik derefter på "Applikation Genveje " i venstre kolonne og derefter "+" for at få frem genvej redaktør.

Også spurgt, hvordan flytter du faner i Safari?

Hold og træk til omarrangere din faner Bare gå tilbage til faner se ind Safari ved at trykke på fanen knappen nederst til højre, tryk og hold a fanen , og træk den derefter op eller ned. Når du gør det, den anden faner vil skyde af vejen, hvilket giver plads over eller under til fanen du trækker.

Ved også, hvordan opretter jeg en genvej i Safari på en Mac? Start Safari Webbrowser på din Mac OS X system. Naviger til den første side, du vil til skab -en genvej . Vælg hele adressen i adresselinjen øverst i browseren. Klik og træk adressen til Mac OS X skrivebord og slip museknappen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan ændrer jeg tastaturgenveje på Mac?

På din Mac , vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, klik på Tastatur , og klik derefter Genveje . Vælg et element i venstre rude, og vælg derefter afkrydsningsfeltet ved siden af i højre rude genvej at du vil lave om . Dobbeltklik på den aktuelle tastkombination, og tryk derefter på den nye tastkombination, du vil bruge.

Hvad gør shift click i Safari?

Flytte + Klik tilføjer et hyperlink til læselisten. Kommando + Alternativ + Flytte + Klik åbner hyperlinks i et nyt vindue.

Anbefalede: