Kan aktiv vagt i vinkel?
Kan aktiv vagt i vinkel?

Video: Kan aktiv vagt i vinkel?

Video: Kan aktiv vagt i vinkel?
Video: НОЧЬ С ДЕМОНОМ В КВАРТИРЕ ЧАСТЬ 2 2024, Kan
Anonim

CanActivatelink

Interface at en klasse kan implementere til at være en vagt beslutte om en rute kan være aktiveret . Jeg falder vagter return true, navigation vilje Blive ved. Hvis nogen vagt returnerer et UrlTree, aktuel navigation vilje annulleres og en ny navigation vilje blive sparket i gang til UrlTree returneret fra vagt.

Efterfølgende kan man også spørge, kan aktivere vagt i vinkel?

Definere Vagter Vagter kan implementeres på forskellige måder, men når alt kommer til alt koger det virkelig ned til en funktion, der returnerer enten Observerbar, Løfte eller Boolesk. Ud over, vagter er registreret ved hjælp af udbydere, så de kan blive injiceret af Kantet når det er nødvendigt.

Man kan også spørge, kan man aktivere en rutevagt? Hvad er Kan aktivere vagt . Den Kantede Kan aktivere vagt bestemmer, hvis en rute kan være aktiveret (eller komponent bliver gengivet). Vi bruger dette vagt , når vi ønsker at kontrollere en eller anden tilstand, før aktiverende komponenten eller vise den til brugeren. Dette giver os mulighed for at annullere navigationen.

Desuden, hvad er en vinkelskærm?

Det Kantet routerens navigation vagter tillade at give eller fjerne adgang til visse dele af navigationen. En anden rute vagt , CanDeactivate vagt , giver dig endda mulighed for at forhindre, at en bruger ved et uheld forlader en komponent med ikke-gemte ændringer.

Hvad er Authguard?

Angulars rutevagter er grænseflader, som kan fortælle routeren, om den skal tillade navigation til en anmodet rute. De træffer denne beslutning ved at lede efter en sand eller falsk returværdi fra en klasse, som implementerer den givne vagtgrænseflade.

Anbefalede: