Indholdsfortegnelse:

Kan du se, om en Gmail-konto er aktiv?
Kan du se, om en Gmail-konto er aktiv?

Video: Kan du se, om en Gmail-konto er aktiv?

Video: Kan du se, om en Gmail-konto er aktiv?
Video: How to see #password of gmail account 👍👍 2024, Kan
Anonim

Se efter en Gmail linket i sektionen "Mine produkter" på din Google konto . Hvis det Gmail-konto er blevet slettet, du vil ikke se et link til Gmail . Hvis et link gør vises i dette afsnit, den Gmail-konto er stadig aktiv.

Hvordan ved jeg, hvis min Google-konto er aktiv?

For at kontrollere, om du har en Google-konto, skal du følge trinene for at indtaste din e-mailadresse

  1. Hvis der ikke er en Google-konto knyttet til din e-mailadresse, får du en meddelelse, der siger "Der blev ikke fundet nogen konto med den e-mailadresse."
  2. Hvis du har en Google-konto, men du ikke kan logge ind, kan du gendanne din konto.

Man kan også spørge, hvor længe kan en Gmail-konto være inaktiv? "Hvis du ikke logger på Gmail inden for tre måneder efter det er blevet mærket slumrende - eller i ni på hinanden følgende måneder - Google kan slette adresse ." "Vi forbeholder os retten til at annullere enhver gratis e-mail konto at er inaktiv i mere end 30 dage, og eventuelle data på en deaktiveret konto kan ikke hentes senere."

Efterfølgende kan man også spørge, kan du se, om nogen er online på Gmail?

Takke du ! Udvid linket 'Valgmuligheder' på din chatskærm for indstillinger, eller gå blot til linkene øverst til højre Gmail skærmen Indstillinger>Chat. Udvid den lille pil ned på din chatskærm til aktiver 'Statusmenu' for usynlig osv. I "Indstillinger" har Chat sin egen indstillingsskærm.

Kan jeg stadig bruge min Gmail-konto?

Du kan ikke længere bruge din Gmail-adresse at sende eller modtage e-mail. Din Gmail-adresse kan ikke være Brugt af enhver anden i fremtid. Din Google Konto vil ikke blive slettet; kun din Gmail service vilje blive fjernet. Det vil du stadig har din aktivitet og køb, du har foretaget i Google Play.

Anbefalede: