Indholdsfortegnelse:

Hvad er en visning i SQL Server Management Studio?
Hvad er en visning i SQL Server Management Studio?

Video: Hvad er en visning i SQL Server Management Studio?

Video: Hvad er en visning i SQL Server Management Studio?
Video: Entity Relationship Diagram (ERD) Tutorial - Part 1 2024, Marts
Anonim

EN udsigt er en virtuel tabel oprettet i henhold til resultatsættet af en SQL udmelding. EN udsigt indeholder rækker og kolonner, ligesom en rigtig tabel. Søjlerne i udsigt er kolonnerne fra en eller flere rigtige tabeller i databasen. Ved hjælp af SQL Server Management Studio UI. Ved hjælp af SQL Server forespørgselserklæring.

Ligeledes, hvor bruger vi view i SQL?

Brug af en Udsigt Visninger er Brugt af sikkerhedsmæssige årsager, fordi de giver indkapsling af tabellens navn. Data er i den virtuelle tabel, ikke gemt permanent. Visninger Skærm kun udvalgte data. Vi kan også brug SQL Deltag i Select-sætningen for at udlede dataene for udsigt.

For det andet, hvordan forespørger jeg en visning i SQL Server? At skabe en udsigt , skal en bruger have de relevante systemrettigheder i henhold til den specifikke implementering. SKAB UDSIGT view_name AS VÆLG kolonne1, kolonne2.. FRA tabelnavn WHERE [betingelse]; Du kan inkludere flere tabeller i din VÆLG udsagn på samme måde, som du bruger dem i en alm SQL SELECT-forespørgsel.

På samme måde kan du spørge, hvordan opretter jeg en visning i SQL Server?

SQL Server OPRET VISNING

  1. Angiv først navnet på visningen efter CREATE VIEW-nøgleordene. Skemanavnet er navnet på det skema, som visningen tilhører.
  2. For det andet skal du angive en SELECT-sætning (select_statement), der definerer visningen efter AS-nøgleordet. SELECT-sætningen kan henvise til en eller flere tabeller.

Kan vi indsætte data til syne?

Kun select-sætningen gemmes i databasen i stedet. Dog synspunkter kan bruges og udføre DML-operationer ( Indsæt , Opdater og Slet). Du kan indsætte data til ovenstående tabeller ved hjælp af visningerne vi lige har skabt. Og det er den samme syntaks der vi bruge til indsætte data til borde.

Anbefalede: