Indholdsfortegnelse:

Er det okay at sove med dit Apple-ur tændt?
Er det okay at sove med dit Apple-ur tændt?

Video: Er det okay at sove med dit Apple-ur tændt?

Video: Er det okay at sove med dit Apple-ur tændt?
Video: the reality of sleeping with your Apple Watch. 2024, Kan
Anonim

Selvfølgelig bærer mange brugere ikke deres AppleWatch til søvn . Hvis du IKKE bærer dit ur til seng , så bare sat dit ur på oplad lige før du går til søvn . Så snart du rører din iPhone orput dit ur tændes igen om morgenen, så vil AutoSleep vide, at du er færdig sover.

På samme måde spørger folk, skal jeg slukke mit Apple watch om natten?

Det er ikke nødvendigt at slå Apple Watch fra natten over. Du finder det måske mest bekvemt at oplade din holde øje nat, natten over. Det holde øje kan ikke overoplades, og batteriet vil ikke lide nogen skade ved regelmæssig opladning.

For det andet, kan Apple Watch måle blodtryk? Apple Watch alene kan ikke tage en blodtryk læsning. At bruge din Apple Watch til målt blodtryk , dig vilje har brug for en tilsluttet blodtryksmåler der er blevet medicinsk valideret for nøjagtighed såsom QardioArm, som er blevet klinisk testet, FDA godkendt og har et CE-mærke.

På samme måde, hvad er den bedste søvnapp til Apple Watch?

De bedste søvnsporingsapps at downloade til dit AppleWatch

  1. AutoSleep. Dette er vores favorit blandt flokken, som det står.
  2. Sleep++ Sleep++ er en af de mest populære Watch sleep-apps, der er i gang, hvor et af dets største salgsargumenter er dets enkelhed.
  3. Pude.
  4. Beddit søvnmonitor.
  5. HeartWatch.
  6. Sleep Watch.
  7. Søvnpuls 3.
  8. Sleep Tracker fra Sleepmatic.

Har Apple Watch et kamera?

Nej, den Det gør Apple Watch ikke har et kamera , så dig kan ikke tage billeder med den. Der er indbygget app, Kamera Fjernbetjening, der giver dig mulighed for at forbinde til din iPhone kamera . Du kan se dine billeder på din Apple Watch også.

Anbefalede: