Hvordan nulstiller du en Verizon Samsung-tablet?
Hvordan nulstiller du en Verizon Samsung-tablet?

Video: Hvordan nulstiller du en Verizon Samsung-tablet?

Video: Hvordan nulstiller du en Verizon Samsung-tablet?
Video: Samsung GALAXY Tab: Inserting the SIM Card 2024, Kan
Anonim
  1. Sørg for, at enheden er slukket.
  2. Tryk på og hold lydstyrke op og tænd/sluk-knapperne nede.
  3. Fortsæt med at holde lydstyrke op og tænd/sluk-knapper nede, indtil AndroidRecovery-skærmen vises (ca. 10-15 sekunder), og slip derefter begge knapper.
  4. Fra Android-gendannelsesskærmen skal du vælge Slet data/fabrik Nulstil .
  5. Vælg Ja.

På samme måde, hvordan gendanner jeg min Samsung-tablet til fabriksindstillingerne?

Mens enheden er slukket, skal du trykke og holde på knapperne "VolumeUp", "Home" og "Power". Slip knapperne, når du ser gendannelsesskærmen og Samsung logo. Brug lydstyrkeknapperne til at navigere i menuen og vælg "slet data / Gendan fabriksindstillinger “. Tryk på "Hjem" for at vælge det fremhævede valg.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan laver jeg en blød nulstilling på min Samsung-tablet? Blød nulstilling - Samsung Galaxy Tab S 10.5

  1. Tryk og hold tænd/sluk-knappen nede (placeret øverst til venstre).
  2. Tryk på Genstart.
  3. Fra Genstart-prompten skal du trykke på OK. Hvis enheden ikke reagerer/frosset, skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede i cirka 10 sekunder, eller indtil enheden slukker.

Hvordan nulstiller jeg på denne måde min Samsung-tablet uden hjemmeknap?

Hold Power nede knap og tryk på Lydstyrke op. Du vil se Android-systemgendannelsesmenuen vises øverst på din skærm. Vælg tørre data / fabrik Nulstil med lydstyrketasterne og tryk på Power knap for at aktivere den. Vælg Ja – slet alle brugerdata med lydstyrken knapper og tryk på Power.

Hvordan genstarter jeg min tablet?

Til genstart din tablet , hold Power-knappen nede -- den samme knap som du bruger til at slukke og tænde for skærmen -- i et par sekunder for at åbne tænd / sluk-menuen, og tryk på Sluk. Tryk på OK for at bekræfte. Når skærmen slukker, skal du trykke og holde tænd/sluk-knappen nede igen, indtil tablet begynder at starte.

Anbefalede: