Hvad bruges en router dykbase til?
Hvad bruges en router dykbase til?

Video: Hvad bruges en router dykbase til?

Video: Hvad bruges en router dykbase til?
Video: How To Use A Router | Newbie 2024, Kan
Anonim

Dyk base routere er typisk bedre til indvendige snit. De betragtes ofte som de bedste for en nybegynder eller nye tømrere, da de er nemmere at sætte op og håndtere. Det her router type er populær til at skære dybe riller i tykt træ. Det er de ofte Brugt til skabelonarbejde, skiltefremstilling og gravering.

Hvad gør en dykbaseret router derfor?

EN dyk base router er designet, så du kan forudindstil skæredybden og sænk derefter (“ dykke ”) biten ind i snittet med routerens base fladt på materialets overflade.

Ligeledes, hvad er forskellen mellem en router og en dyk-router? Den største forskel mellem fast base og dyk routere sådan starter de. Med en dyk router , er bitsen stadig inde i enheden, og du kan lægge den fladt mod det stykke træ, du skal skære. Dyk router bits har en tendens til at være spidse, så de kan foretage den indledende sænkning ind i træet.

Har jeg derfor brug for en dykbaseret router?

Dyk routere Dette er nødvendigt, når du arbejder på toppen af et bræt (i modsætning til kanten), til applikationer som fluting, dados og riller, riller og false, indsatser osv. Men, dyk base routere kan lige så godt bruges til kantarbejde (som f.eks. profilering af kanter med en rund-over bit).

Kan du bruge en dykfræser til kanter?

Fast base og dyk routere fungerer fint til dekorativt kant nedskæringer. For at lave snit i det indre af en overflade, såsom nøglehulsåbninger eller boringer, du skal bruge en dyk router . Der findes sæt, der tillader du at skifte a router motor mellem fast og dykke baser. Det router skal have hastighedsområdet til dine behov.

Anbefalede: